Wat we verwijderen
- Je account en gebruikersprofiel, inclusief inloggegevens.
- De gegevens die je in het platform hebt vastgelegd: klanten, projecten, offertes, werkbonnen en planning.
- Bestanden en bijlagen die je hebt geüpload.
- Koppelingen met externe diensten. Tokens van de Google Calendar-integratie worden bij Google ingetrokken en binnen 30 dagen definitief uit onze systemen verwijderd.